Inkomensbeheer

Wanneer inkomensbeheer?
Heb je schulden of achterstallige betalingen, dan kom je in aanmerking voor inkomensbeheer.

Merkt u ook weleens dat u keuzes moet maken bij het betalen van uw vaste lasten? “Moet ik eerst mijn nota voor energie betalen of toch eerst de huur?” Er kan voor inkomensbeheer gekozen worden als u (tijdelijk) financiële problemen heeft of wanneer u juist financiële problemen of schulden wilt voorkomen. Door het inzetten van inkomensbeheer komt er rust in uw financiële situatie en kunnen (nieuwe) schulden worden voorkomen.

Wanneer budgetbeheer?
Zijn er geen schulden, maar vind je het gewoon prettig dat de financiële administratie voor je word gedaan, dan kan je bij ons in budgetbeheer. Bij budgetbeheer heeft u bij voldoende inkomen de zekerheid dat uw vaste lasten altijd betaald worden. Hierbij heeft u de keuze om wekelijks leefgeld te ontvangen of volledig beheer over het resterende inkomen. Dit gaat volledig in overleg.

Na aanmelding wordt met u een gratis en vrijblijvend intakegesprek gehouden, waarin uw financiële situatie wordt besproken en hoe wij u kunnen helpen bij het beheren van uw financiën.

Er is de mogelijkheid om maandelijks uw bankafschriften thuis te ontvangen zodat u zelf ook inzicht kunt blijven behouden in uw financiële situatie. Wij onderscheiden ons van andere financiële bureaus, omdat wij ons richten op de mens en ons beleid duidelijk en transparant is. Alle zaken die wij doen, zijn controleerbaar.

Indien u belangstelling heeft voor een vrijblijvend gesprek kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@mtbewindvoering.nl of te appen naar 06 252 445 45.