Coaching en Workshops

Werknemers die financiƫle problemen zijn een grote kostenpost voor een onderneming of kunnen dat in de toekomst worden. werknemers hebben eerder last van stress, meer ziekteverzuim, maken sneller fouten en/of ongelukken en zijn gevoelig voor fraude en diefstal. Als uw werknemer een loonbeslag krijgt heeft u ook extra werk aan de salarisadministratie en raakt u op die manier ook betrokken bij de schulden van uw werknemer.

Herkenning
Het is belangrijk om signalen te herkennen die uw werknemers in financiƫle problemen vertoond. Zo kunt u uw werknemer en uzelf erger voorkomen!
Tijdens de workshop voor werkgevers, kunnen wij helpen om de signalen te herkennen en tips geven om het gesprek aan te gaan.

Tijdens de workshop voor werknemers proberen wij inzicht en bewustwording te geven van hun inkomsten en uitgaven, waardoor ze grip op hun huidige situatie krijgen.
De workshop is niet alleen voor werknemers die al te maken hebben met een loonbeslag, maar voor alle medewerkers, zeker in deze tijd.

Bent u benieuwd wat wij voor u en uw werknemers kunnen betekenen? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar info@mtbewindvoering.nl of te bellen/appen naar 06 252 445 45. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.